Asiakaspalvelu    /    FAQ
Seuraa

Lahjakortti ja käyttöohjeet

Jos sinulla on lahjakortti eli voucher-koodi, tulee se syöttää ja lunastaa tilauksen yhteenvetovaiheessa kohdassa "lahjakortti", jolloin tilauksen loppusumma päivittyy automaattisesti. Kun koodi on syötetty, klikkaa painiketta "Lunasta lahjakortti". Koodin sisältävät kirjaimet kirjoitetaan aina isolla. Alennuskoodit voivat olla tietyn summan arvoisia tai ns. prosenttivouchereita, jotka vähentävät tietyn prosenttiosuuden tilauksen tai tuotteiden kokonaissummasta tai tuotteiden ovh-hinnasta.

Tarkistathan myös että loppusumma on oikein. Unisportilta voi myös tilata "oikeita" fyysisiä lahjakortteja joihin voi ladata sivuillamme haluamansa summan. Lahjakortti lähetetään asiakkaalle kirjekuoressa.

Lahjakortille mahdollisesti jäävää arvoa voi hyödyntää myöhemmissä tilauksissa samalla koodilla. Jos lahjakortin arvo ei riitä, voi loppuosan maksaa valitsemallasi maksutavalla.

Huomioithan että voit käyttää yhdessä tilauksessa vain yhtä prosenttivoucheria.